B&B en Hotels

Toscane - Provincie Arezzo

Klik op de kaart om een vakantiewoning in een andere provincie te kiezen >

geef hier meer info

B&B in Cortona met 3 kamers

In deze knusse bed & breakfast logeert u in het hartje van het historische stadscentrum van Cortona. De hartelijke eigenaars verwelkomen u in een warme sfeer  van gastvrijheid.  Hier verblijven voelt een beetje aan als thuis komen.  Met slechts 3 kamers en een heerlijk ontbijtbuffet verblijft u in een waar pareltje.  De b&b opende zijn deuren in april 2013 en werd volledig gerenoveerd.

Klik hier

Poggio Cennina – Bucine – 4 kamers

De 4 kamers maken deel uit van een complex met 3 luxueuze villa’s en 10 landelijke appartementen dat gelegen is in een 64 ha groot domein in de Chiantistreek, waar ook wijn en olie geproduceerd worden. De gastenverblijven zijn ontstaan uit een oude borgo in Bucine die in 2005 prachtig gerenoveerd en uitgebreid werd met behoud van de typische lokale materialen. De gebouwen liggen verspreid in het verzorgde domein en hebben een eigen tuin. Diverse sportfaciliteiten aanwezig.

Klik hier

Fattoria La Striscia - Arezzo - 5 kamers

Deze 200 jaar oude, authentieke boerderij is gelegen op 1 km van het centrum van Arezzo en biedt 5 uiterst sfeervol, gerenoveerde accommodaties met ontbijt.  De geheime tuin en de Italiaanse  tuin met vijver en fontein nodigen uit tot romantiek. Het zwembad ligt te midden van de wijngaarden. Een stadsbezoek aan het historische centrum met zijn  kleine steegjes en paleizen,is een must.  Bezoeken aan Cortona, Montepulciano,  Firenze, Siena, Lago Trasimeno en middeleeuwse dorpjes in de buurt behoren tot de mogelijkheden.  

Klik hier

Toscane B&B en Hotels: 0 B&B en Hotels: 0 B&B en Hotels: 0 B&B en Hotels: 0 B&B en Hotels: 0 B&B en Hotels: 0 B&B en Hotels: 0 B&B en Hotels: 1 B&B en Hotels: 0 B&B en Hotels: 0

Klik op de kaart om een
B&B of Hotel in een
andere provincie te kiezen